Samsunlu eğitimciler kardeş okul projesi kapsamında Trabzon'a gitti

Samsun merkeze bağlı Atakum ilçesinde bulunan Halide Edip Adıvar Anaokulu yöneticileri 'Kardeş Okul Projesi' kapsamında Trabzon Şalpazarı Ali İbrahimağaoğlu Anaokulu’nu ziyaret etti.Kardeş okul ziyaretine Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü...

Google Haberlere Abone ol
Samsunlu eğitimciler kardeş okul projesi kapsamında Trabzon'a gitti

Samsun merkeze bağlı Atakum ilçesinde bulunan Halide Edip Adıvar Anaokulu yöneticileri 'Kardeş Okul Projesi' kapsamında Trabzon Şalpazarı Ali İbrahimağaoğlu Anaokulu’nu ziyaret etti.

Kardeş okul ziyaretine Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, Halide Edip Adıvar Anaokulu Müdürü Kenan Arslan, Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Yaşar, okul öncesi öğretmeni İsmail Başbölük katıldı. Sıcak bir şekilde karşılanan Samsun ekibi, burada sınıfları tek tek gezerek öğrencilerin kardeş okul öğrencilerine göndermiş oldukları resim, hediye ve oyuncaklar çocuklara takdim edildi. İki okul arasında sürdürülen karşılıklı yardımlaşma, dayanışma ve işbirliğinin sağlanması amacıyla yapılan proje ile ilgili olarak konuşma yapan Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, “Samsun’dan Şalpazarımıza kurulan bu dostluk köprüsünün oluşmasında emeği geçen Halide Edip Adıvar Anaokulu yönetici ve öğretmenleri ile Şalpazarı Ali İbrahimağaoğlu Anaokulu yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Bu kardeşliğin daha sık yapılan karşılıklı ziyaretlerle devam etmesini diliyorum.” dedi.

Sıcak karşılama için teşekkür eden Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş ise “Atakum ilçemiz olarak bu tip projelere çok önem veriyoruz. Öğrenci ve öğretmenlerimizin bu tür dayanışma ve işbirliği içerisinde olması iki okul içinde yararlı olacaktır. Bu vesileyle iki okul yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ederim.” diye konuştu.

İki okul arasında karşılıklı plaketler ve hediyelerin verilmesi sırasında konuşma yapan Halide Edip Adıvar Anaokulu Müdürü Kenan Arslan da “Kardeş okulumuz ile yürütmekte olduğumuz ‘Kardeş Okul Projesi’ kapsamında yıl boyunca çeşitli etkinlikler yapıldı. Çocuklarımız arasında karşılıklı yardımlaşma faaliyetleri düzenlendi. Bu gün de burada kardeş okulumuzu ziyarete geldik. Öğrencilerimizin hediyelerini getirdik. Bu projenin uzakları yakınlaştırma adına başarılı bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Halide Edip Adıvar Anaokulu olarak bu projenin gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Yapılan tören sonrasında ekip Şalpazarı’nın önemli yerlerini gezdi. CİHAN

Yorumlar