Samsun'da yeni yılın ilk parkı Atakent'te hizmete girdi

Samsun'un Atakum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, Gaffar Okan Caddesi üzerinde yapılan ve 2014'ün ilk parkı olma özelliğini taşıyan Egemenlik Parkı, törenle hizmete girdi.

Google Haberlere Abone ol
Samsun'da yeni yılın ilk parkı Atakent'te hizmete girdi

Samsun'un Atakum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, Gaffar Okan Caddesi üzerinde yapılan ve 2014'ün ilk parkı olma özelliğini taşıyan Egemenlik Parkı, törenle hizmete girdi. Törende konuşan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, bugüne kadar 100'den fazla park yapıp halkın ve özellikle çocukların hizmetine sunduklarını, ilçelerinde hemen her hafta bir park yapımının tamamlandığını söyledi.

Başkan Burma, "Ben çocukları çok seviyor, onlara oyun ve yeşil alanlar yaratmak için ekstra çaba sarf ediyorum. Türkiye'de hiçbir belediyenin, bir dönemde bu kadar çok park yaptığını sanmıyorum. Bu konuda uzman ekiplerimiz var. Onlar belirlenen alanlara giriyor ve işlerini kısa sürede tamamlayıp ortaya güzel ve işlevsel parklar çıkarıyorlar. Atakum, her geçen gün nüfus alan, genç bir ilçedir. Var olan ve yeni yaratılan yeşil alanlara, halkın da talepleri doğrultusunda park yapımına devam edeceğiz. Yaptığımız parklara ilaveten eskileri de yenileme çalışmalarımız olanca hızıyla sürmektedir." dedi. CİHAN

Yorumlar