Samsun'da nemle birlikte hissedilen sıcaklık 40 derecenin üzerine çıktı

Samsun'da bunaltan sıcak hava Ramazan ayında rekor kırmaya devam ediyor. Termometrelerin uzun süre 37 dereceyi gösterdiği kent merkezinde nemle birlikte hissedilen sıcak ise 40’ın üzerine çıktı.     İlkadım ilçesinde sıcaktan...

Google Haberlere Abone ol
Samsun'da nemle birlikte hissedilen sıcaklık 40 derecenin üzerine çıktı

Samsun'da bunaltan sıcak hava Ramazan ayında rekor kırmaya devam ediyor. Termometrelerin uzun süre 37 dereceyi gösterdiği kent merkezinde nemle birlikte hissedilen sıcak ise 40’ın üzerine çıktı.

    İlkadım ilçesinde sıcaktan bunalanlar, kendilerini park ve bahçelerdeki ağaç gölgelerine atarken, bazıları ise şemsiyenin yanı sıra başlarına koydukları gazete ile güneşten korunmaya çalıştı. Bu durumdan en çok memnun olanlar ise her zaman ki gibi çocuklar oldu. Sıcaktan bunalan çocuklar süs havuzlarında ve çeşme başlarında ıslanıp gönüllerince hem eğlendi hemde serinlemeye çalıştı. Meteoroloji yetkilileri, mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının hafta sonunda 5-6 derece birden düşeceğini buna göre; Cumartesi:31, Pazar:30 Pazartesi günü ise 29 derece olmasının tahmin edildiğini bildirdi.

CİHAN

Yorumlar