Şampiyon sporcular, Vali Güvençer'i ziyaret etti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonluğunu kazanan Fethiye Özel Sporcular Spor Kulübü oyuncuları, Vali Mustafa Hakan Güvençer'i ziyaret etti. Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar...

Google Haberlere Abone ol
Şampiyon sporcular, Vali Güvençer'i ziyaret etti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonluğunu kazanan Fethiye Özel Sporcular Spor Kulübü oyuncuları, Vali Mustafa Hakan Güvençer'i ziyaret etti.

Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Mehmet Ali Kariptaş engelli voleybolculara eşlik etti. Özel sporcuları kutlayan Vali Güvençer, "Sizi bu başarınızdan dolayı yürekten tebrik ediyorum. Başarılarınızın daimi olacağına inanıyorum." dedi.

Fethiye Özel Sporcular Spor Kulübü Başkanı Recai Şatır ise şunları söyledi: "Kulübümüzde engelli sporcularımız voleybol, atletizm, basketbol, masa tenisi, salon futbolu gibi branşlarda yer almaktadır. Engelli bireylerin olduğu ailelerin tamamına ulaştığımızda engelli bireylerimizi spora daha çok yönlendirebileceğiz."

Vali Güvençer engelli sporcular ve şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. CİHAN

Yorumlar