SAMDEF, Genel Başkanlığı'na Dilek Kiraz seçildi

Anadolu Samsun Dernekleri Federasyonu’nun (SAMDEF) İstanbul’da yapılan Olağan Genel Kurul toplantısında, Genel Başkanlığa Bafralı Av. Dilek Kiraz seçildi.    İstanbul Kartal'da bir restorantta yapılan Genel Kurul toplantısında...

Google Haberlere Abone ol
SAMDEF, Genel Başkanlığı'na Dilek Kiraz seçildi

Anadolu Samsun Dernekleri Federasyonu’nun (SAMDEF) İstanbul’da yapılan Olağan Genel Kurul toplantısında, Genel Başkanlığa Bafralı Av. Dilek Kiraz seçildi.

    İstanbul Kartal'da bir restorantta yapılan Genel Kurul toplantısında oyların tamamını alan Av. Dilek Kiraz bu sonuçla İl Dernek Federasyonları arasında Türkiye’nin ilk kadın Genel Başkanı olmuş oldu. Seçim sonrası teşekkür konuşması için kürsüye gelen yeni Genel Başkan Kiraz, görev ve sorumluluk bilinciyle görevi en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde olacağını söyledi.

    "Doyduğumuz topraklar ne derece önemliyse, doğduğumuz topraklar da bizler için o derece önemlidir. Nerede olursak olalım doğduğumuz topraklardan kopmamız mümkün değildir." diyen Kiraz, "Bu yüzden Federasyon ve üye derneklerimizle birlikte İstanbul'da Samsun’u yaşamaya ve yaşatmaya çalışacağız. Birlik ve beraberlik içinde olur kenetlenirsek Samsunumuzu daha geniş kitlelere tanıtabiliriz. Biz, yalnız İstanbul değil tüm Türkiye, hatta tüm Dünya Samsun’un doğal güzelliklerini, yöresel lezzetlerini, manevi değerlerini tanısın bilsin istiyoruz. Federasyon olarak bu konuda etkin çalışmalar yapacağız. Bu yüzden hepimiz taşın altına elimizi koyup çalışmalı, doğduğumuz topraklara vefa borcumuzu ödemeli,doyduğumuz toprakta da samsun’un adını, Samsunlunun sesini tek ve bir olarak güçlü bir şekilde duyurmalıyız. Hepinizin bu çıktığımız yolda bizleri yalnız bırakmayacağınıza güveniyor, katılım ve desteğiniz için şahsım ve Yönetim Kurulum adına tekrar teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum." diye konuştu.

    SAMDEF Yönetim, Denetim, Disiplin ve Danışma kurullarında yer alan diğer isimler şöyle oluştu: Ramazan Şensoy, Sami Kulaksızoğlu, Muzaffer Güler, Mehmet Selçuk, Erdal Kurt, Kenan Yılmaz, İsmail Kapan, Songül Özbay, Ergin Gümüşcü, Turgay Durgun, Mehmet Anakök, Metin Şenel, Mete Koca, Osman Arman, Hakan Acar, İbrahim Deniz, Mehmet Coşkun Karakaş, Tülay Varol Birlik, Müslüm Maral, Hüsnü Yeşilyurt, Cemal Atmaca, Ozan Hamarat, İsmail Türk, Hasan Candan, Şefik Özdemir, Musa Altun, Ahmet Sezgin, Müjdat Keçeli. CİHAN

Yorumlar