Salihli'de 'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasının ödül töreni yapıldı

Manisa'nın Salihli ilçesinde, "Herkes O'nu Okuyor" yarışmasında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Google Haberlere Abone ol
Salihli'de 'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasının ödül töreni yapıldı

Manisa'nın Salihli ilçesinde, "Herkes O'nu Okuyor" yarışmasında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi. Salihli Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından düzenlenen yarışmaya, üç kategoride toplam 2 bin 775 kişi başvurdu. Kur'ân okunmasıyla başlayan Belediye Kültür Merkezi'ndeki törende, Grup Tillo ilahi ve ezgiler seslendirdi. İzmir Merkez Vaizi Necdet İçel ise, "İmanda Samimiyet ve İmana Davette Samimiyet" konulu bir konferans verdi.

Törende bir konuşma yapan Dernek Başkanı Akyüz, "Efendimiz (SAV)'i anlamak, anlatmak, sevmek ve sevdirmek için burada bulunmaktayız. Sınavlara ve ödül törenine yoğun ilgi gösterilmesi, bizleri çok memnun etmiştir. Emeği geçenlere, desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.” dedi. Yarışmada birinciye umre, diğerlerine de Ipad, akıllı telefon, otel tatili, bisiklet, fotoğraf makinesi ve hediye çeki verildi.

Törene Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya, Salihli Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Nurullah Yörükoğlu, Salihli Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Oktay Akyüz, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve diğer vatandaşlar katıldı. CİHAN

Yorumlar