Salihli 'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasına yoğun ilgi gösterdi

Türkiye Peygamber Yolu Derneği'nce ülke genelinde başlatılan “Herkes O’nu Okuyor” adlı yarışma, Manisa'nın Salihli ilçesinde de büyük ilgi gördü.

Google Haberlere Abone ol
Salihli 'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasına yoğun ilgi gösterdi

Türkiye Peygamber Yolu Derneği'nce ülke genelinde başlatılan “Herkes O’nu Okuyor” adlı yarışma, Manisa'nın Salihli ilçesinde de büyük ilgi gördü. Salihli Eğitim Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği yarışmaya 2 bin 775 kişi başvurdu. Dernek Başkanı Oktay Akyüz, yaptığı açıklamada, “Peygamber Efendimiz (SAV)'ii tanımak ve tanıtmak, O'nun sünnet–i seniyyesini bir kez daha idrak etmenin verdiği hazzı ve mutluluğu yaşıyoruz." dedi.

Yarışma için aylar önceden üç kitap belirlendiğini hatırlatan Akyüz, "Bu kitaplardan okuyarak sınava başvuran, ülkemizde 2 milyonu aşkın insan var. Yarışmanın sınavları, Salihli Özel Zuhal ve Özel Körfez Dershanesi işbirliğiyle gerçekleştirildi. Bu nedenle bu kurumlarımızın idareci ve öğretmenlerine, verdikleri destek ve katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca ilgi duyarak başvuran ve sınava yoğun ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu. Hediye ve ödüllerin, yarışmaya heyecan katma için verildiğini belirten Akyüz, esas amacın Fahr–i Kâinat Hz. Muhammed (SAV)'i okumak, anlamak ve anlatmak olduğunu vurguladı. CİHAN

Yorumlar