Sakarya'da 3 aracın karıştığı kazada sürücüler araç içinde sıkıştı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde belediye otobüsü, otomobil ve bir traktörün karıştığı kazada 5 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Sakarya'da 3 aracın karıştığı kazada sürücüler araç içinde sıkıştı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde belediye otobüsü, otomobil ve bir traktörün karıştığı kazada 5 kişi yaralandı. Kazada araçlarda sıkışan sürücüler, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Kazaya müdahaleye giden itfaiye ekibi de kaza geçirdi.

Kaza, Karaman Camili Bağlantı yolu kavşağında meydana geldi. Hikmet Efe'nin kullandığı Sakarya Büyükşehir Belediyesine ait 54 ZT 756 plakalı yolcu otobüsü, kavşakta manevra yapan Hidayet Güçlü yönetimindeki 54 YY 137 plakalı traktöre çarptı. Otobüs daha sonra Gamze Gezer idaresindeki 34 TH 1956 plakalı otomobille çarpıştı. Otomobil ve belediye otobüsü yoldan çıkarak tarlaya savruldu. Traktörün motor bölümü de ikiye ayrıldı. Kazada otomobil sürücüsü gezer ile belediye otobüsünün şoförü Efe, araçlarda sıkıştı. Otobüste bulunan yolculardan Mustafa Mertoğlu ile Yahya Güncel ve traktör sürücüsü Güçlü yaralandı.

Yaralı sürücüler, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu güçlükle kurtarıldı. Yaralılar, ambulanslarla Yenikent Devlet Hastanesine kaldırıldı. Öte yandan kazaya müdahaleye giden bir itfaiye ekibinin aracına Sabahaddin Zaim Bulvarı'nda bir minibüs çarptı. CİHAN

Yorumlar