Sakarya Koleji’nin sınavına yoğun ilgi

Kırıkkale genelinde yapılan Sakarya Koleji giriş sınavı yoğun ilgi gördü. Bahçelievler Mahallesi’ndeki kendi binasında 3, 4, 5, 6 ve 7.

Google Haberlere Abone ol
Sakarya Koleji’nin sınavına yoğun ilgi

Kırıkkale genelinde yapılan Sakarya Koleji giriş sınavı yoğun ilgi gördü. Bahçelievler Mahallesi’ndeki kendi binasında 3, 4, 5, 6 ve 7. sınıflar için yapılan sınava yoğun ilgi oldu. Sınavda çocuklar kadar velilerinde heyecanlı oldukları gözlendi. Okulda 3 kişilik kontenjan bulunan 3.sınıflara 307 başvuru yapılırken, sınava toplamda bin 232 kişi katıldı. Okul Müdürü İlhami Arıkan, “Kırıkkale’de eğitimde yeni bir soluk sloganıyla eğitime başladık. Eğitim felsefemiz ise sevgiyle öğretilenlerin kalıcı olduğuna inanıyoruz.” dedi.

Okulda, modern sınıflar ve çağın gerektirdiği eğitim sistemiyle eğitim verdiğini açıklayan Arıkan, “Halkımıza gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Gelecek eğitim öğretim yılı için 1 Nisan 2014 yılı itibarıyla erken kayıt avantajı başlanacak. Bu sınavda emeği geçen tüm arkadaşlara da ayrıca teşekkür ediyorum." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar