Sakal-ı Şerif, Erbaa Merkez Büyük Camii’nde ziyarete açıldı

Hazreti Muhammed’in (SAV) Sakal-ı Şerif’i Merkez Büyük Camii’nde ziyarete açıldı.    Tokat'ın Erbaa ilçesi halkı, her sene müftülüğün organizesiyle ilçeye getirilerek ziyarete açılan Sakal-ı Şerif’e büyük...

Google Haberlere Abone ol
Sakal-ı Şerif, Erbaa Merkez Büyük Camii’nde ziyarete açıldı

Hazreti Muhammed’in (SAV) Sakal-ı Şerif’i Merkez Büyük Camii’nde ziyarete açıldı.

    Tokat'ın Erbaa ilçesi halkı, her sene müftülüğün organizesiyle ilçeye getirilerek ziyarete açılan Sakal-ı Şerif’e büyük ilgi gösterildi. İlçe merkezi ve çevre köylerden gelerek büyük ilgi gösteren vatandaşlar, Sakal-ı Şerif’in sergilendiği Büyük Camii’yi ziyaret etti.

    Öğle namazından sonra ziyarete açılan Sakal-ı Şerif, ikindi namazına kadar ziyarete açık olduğu bildirildi. Yoğun ilgiden dolayı gruplar halinde görüldü. Önce erkekler tek sıra halinde daha sonra da bayanlar ziyaret etti. Tekbirler ve salavatlar eşliğinde Sakal-ı Şerif’i görmeye gelen vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadı. Kimisi dua etti kimisi ise gözyaşlarına hakim olamadı.

    Sakal-ı Şerif'in sergilenmesinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren ilçe halkı, "Erbaa Müftülüğü'nün her yıl böyle programlar düzenliyor. Böyle programlarla birlik ve beraberlik artıyor ve Müslümanlar kaynaşıyor. Erbaa müftülüğüne düzenlediği bu programlardan dolayı teşekkür ederiz." dedi.

CİHAN

Yorumlar