Sağlık aracı yaraladı

Bayrampaşa’da özel bir hastaneye ait sağlık aracı, arıza nedeniyle yol ortasında duran bir otomobile çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.Kaza 14.30 sıralarında Otogar bağlantı yolu Anıt Mezar mevkisi Otogar istikametinde meydana geldi. İddiaya...

Google Haberlere Abone ol
Sağlık aracı yaraladı

Bayrampaşa’da özel bir hastaneye ait sağlık aracı, arıza nedeniyle yol ortasında duran bir otomobile çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.

Kaza 14.30 sıralarında Otogar bağlantı yolu Anıt Mezar mevkisi Otogar istikametinde meydana geldi. İddiaya göre Emre Piribaşoğlu idaresindeki 34 HU 40 94 plakalı özel bir hastaneye ait sağlık aracı, arıza yaparak yol ortasında duran Reşat Çelik idaresindeki 34 JN 4607 plakalı otomobile arkadan çarparak yaklaşık iki yüz metre sürükledi. Kazada sağlık aracı sürücüsü Emre Piribaşoğlu şoför mahallinde sıkıştı. Otomobil sürücüsü Reşat Çelik’in ise o sırada aracının içinde olmaması aciayı önledi. Kazayı görerek duran vatandaşlar tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan Piribaşoğlu, olay yerine çağırılan ambulansla Gaziosmanpaşa’da özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın ardından sağlık aracının çarptığı otomobil sürücüsü Reşat Çelik, “Benim aracım arızalandı ben burdan gelirken. Arkamda araba falan yoktu o sırada. Araç arızalanınca ben dörtlüleri yaktım. Çalışıyor mu diye bakmaya çalıştım. Arabadan inmeye fırsat bulamadan arkadan vurdu bana. İki yüz metre sürüklendim.” diye konuştu.

Polis ekipleri, başka kazaların yaşanmaması için trafiği bir süre iki şeritten sağladı. Kaza nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

CİHAN

Yorumlar