Saburhane Spor Kulübü'nün minikleri Marmaris’te kamp yapıyor

Muğla’nın Saburhane Mahallesi sakinlerinin destekleriyle kurulan Saburhane Gençlik ve Spor Kulübü’nün 48 küçük sporcusu, Marmaris ilçesinde kampa girdi.

Google Haberlere Abone ol
Saburhane Spor Kulübü'nün minikleri Marmaris’te kamp yapıyor

Muğla’nın Saburhane Mahallesi sakinlerinin destekleriyle kurulan Saburhane Gençlik ve Spor Kulübü’nün 48 küçük sporcusu, Marmaris ilçesinde kampa girdi. Marmaris Öğretmenevi'nde kalan sporcular, kahvaltıda basın mensuplarına tanıtıldı.

Sekiz ay önce kurulan kulübün üye sayısı, şimdiden 265'e ulaşmış durumda. Kulüp Başkanı Hüseyin Çelebi, Teknik Sorumlu Fatih Tatu, Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, MHP İlçe Başkanı Fatih Kaplan, MHP Belediye başkan adayı Zafer Alkan ve sporcular, kahvaltıda basın mensuplarıyla biraraya geldi. Kulüp Başkanı Çelebi, öğrencilerin ve ailelerinin göstermiş olduğu ilgi sayesinde kısa sürede 157 sporcuyu kulübe kaydettirmeyi başardıklarını, şu an ise 265 sporcuları bulunduğunu ifade etti. Çelebi, amaçlarının iyi birey, iyi vatandaş, iyi sporcu niteliklerine sahip, gerçek profesyonel futbolcular yetiştirip Saburhane armasıyla milli takımda ve uluslararası arenada futbol dünyasında görmek olduğunu söyledi. Antrenör ve aynı zamanda spor psikolojisi uzmanı Tatu da amaçlarının, çocukların öz bakım becerileri kazanması, özgüven sahibi, vatanına, milletine, ailesine, arkadaşına sahip çıkacak sporcu yetiştirmek olduğunu belirtti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Aldoğan ise Saburhane Spor Kulübü'nü ağırlamaktan dolayı çok memnun olduklarını ifade etti. Küçük sporcular, kahvaltıdan sonra antrenmana devam etti. CİHAN

Yorumlar