Saadetli başkan adayı Gökhan Gerçek’e Emek Mahallesi'nde dert dinledi

Saadet Partisi Bursa Osmangazi belediye başkan adayı Gökhan Gerçek, çalışmalarını sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Saadetli başkan adayı Gökhan Gerçek’e Emek Mahallesi'nde dert dinledi

Saadet Partisi Bursa Osmangazi belediye başkan adayı Gökhan Gerçek, çalışmalarını sürdürüyor.

Emek bölgesi Zekai Gümüşdiş Mahallesi'nde esnaf ve kıraathanelerde ki vatandaşlarla görüşen Gökhan Gerçek, bölgenin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Emek'in mahalle statüsüne dönüştürülmesiyle bölgenin hizmet alamadığını belirten vatandaşlar, nüfusun sürekli artmasıyla birlikte çarpık kentleşme, gürültü kirliliği ve yolların bozuk olmasından yakındı.

Mahalleli ayrıca Hamitler ‘Katı Atık Depolama Alanı’nının özellikle rüzgarlı havalarda pis bir koku saçtığını belirterek sorunlarımızı iletecek kimse bulamadıklarından yakındı. Vatandaşlar, mahallelerinin bugüne kadar üvey evlat muamelesi gördüğünü, artık buna bir dur demek istediklerini başkan adayı Gökhan Gerçek’e iletti. 30 Mart seçimlerinde Gerçek’i destekleyeceklerini kaydeden mahalleli, yapılan ziyaretten dolayı Gökhan Gerçek’e teşekkür etti. Bazı vatandaşlar ise Saadet Partisine üye olarak “Bundan sonra Saadet Partisi için çalışacağız” dediler

ŞİMDİ SIRA SAADET’TE

Saadet Partisi Osmangazi belediye başkan adayı Gökhan Gerçek de, “Osmangazi hak ettiği yere bizim yönetimimiz zamanın da kavuşacaktır. Bu güne kadar Osmangazi gereken ilgi ve yatırıma ulaşamadı. Geçtiğimiz 10 yıllık süreçte ciddi bir çalışma maalesef yapılmadı” dedi.

Gerçek, sözlerini şöyle tamamladı: “Şimdi sıra bizde, 30 Mart sabahında inşallah sizlerin oylarınızla, sizlerin belediyeniz olarak adil bir belediyecilik anlayışı ile hizmet edeceğiz. Osmangazi’nin Milli Görüş yönetimine ihtiyacı var"
CİHAN

Yorumlar