Saadet Partisi’ne katkılan 100 kişiye rozetleri takıldı

Saadet Partisi (SP) Kayseri Hacılar İlçe Teşkilatı'na geçen üyeler için rozet takma töreni düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Saadet Partisi’ne katkılan 100 kişiye rozetleri takıldı

Saadet Partisi (SP) Kayseri Hacılar İlçe Teşkilatı'na geçen üyeler için rozet takma töreni düzenlendi.

Törende konuşan SP Hacılar Belediye başkan adayı Erdal Altun, Hacılar'da tarihi bir gün yaşandığını söyledi. Altun, "Bu gördüğümüz tablo Hacılar’da bazı şeylerin değişmeye başladığının işaretidir. Her mahalleden belli grup arkadaşlarımız buradalar. Bugün aramızda olan Hacılar’ı temsil eden, mahalleleri temsil eden büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Hacılarımızdaki esarete son vermek için, hak ettiğimiz hizmetleri hızlı bir şekilde yerine getirmek için Hacılar’ın hizmete ihtiyacı olduğunun kanıtıdır bu fotoğraf. Bugüne kadar dar bir kapsamda, kısır bir siyasetin içine hapsolmuş, ülke ve millet menfaatlerinin gerisinde bırakılmış olan Hacılarımız, layık olduğu yatırımları almaya başlayacaktır. 30 Mart itibari ile 30 Mart akşamında Hacılar’a ne yapabiliriz? Nereden başlayabiliriz? Nereden Bismillah diyebiliriz? Onu konuşuyor olacağız inşallah" dedi.

SP Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan da, diğer partilerden Saadet Partisi'ne geçenlerin sayısının her gün arttığını ifade ederek, "Bugün Hacılarımızda Saadet Partisi açısından tarihi bir akşam idrak ediyoruz. Birçok partiden Saadet Partimize geçen arkadaşlara rozet takma töreni gerçekleştirdik. artık bu tür programlar Saadet Partisi için sıradan programlar olmak üzere adımlar atıyoruz. Bizi yok sayan, bizi ısrarla göstermek istemeyen kurumlar ve medya bu tarihi ana hep beraber şahit oluyorlar. Ülkenin birçok yerinde partimize katılımlar söz konusu. Medya kuruluşları ısrarla partimizi görmek istemeseler de, anketlerde diğer partiler arasında gösterseler de derinden gelen bir dip dalga inşallah 30 Mart akşamı, Saadet Partisi’nin zaferine şahit olacaklardır" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Saadet Partisi'ne geçen 100 kişiye rozetleri takıldı. Partililer, daha sonra Hacılar meydanında hatıra fotoğrafı çektirdi. Düzenlenen program, SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın telefon ile bağlantı yaparak partilileri selamlamasından sonra sona erdi.
CİHAN

Yorumlar