"Saadet Partisi’nden geliyoruz oyumuz AKP’ye diyenlere aldanmayın"

Saadet Partisi Bursa Osmangazi Belediye başkan adayı Gökhan Gerçek, Bağlarbaşı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
"Saadet Partisi’nden geliyoruz oyumuz AKP’ye diyenlere aldanmayın"

Saadet Partisi Bursa Osmangazi Belediye başkan adayı Gökhan Gerçek, Bağlarbaşı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Gökhan Gerçek, kimliği belirsiz bazı kadınların Saadet Partisi rozeti takarak Bağlarbaşı ve Panayır mahallelerinde seçmenleri aldatmaya yönelik çalışmaları olduğunu belirterek, "Biz Saadet Partisi’nden geliyoruz ama oyumuzu AKP’ye vereceğiz diyenlere sakın aldanmayın." dedi.

Gerçek, yaptığı açıklamada, yerel seçimleri etkilemeye yönelik çabalara sert tepki gösterdi. Milli Görüş mensuplarının Saadet Partisi’nden başka hiçbir siyasi partiye oy vermeyeceğine dikkat çeken Gerçek, “Vatandaşı aldatarak, oyuna getirmeye çalışanlara karşı seçmenlerimiz çok dikkatli olmalı.
Saadet Partisi hiç bir siyasi partiyle ittifak halinde değildir ve asla hiçbiriyle birlikte hareket etmemektedir. Tüm büyükşehirlerde, illerde, ilçelerde ve beldelerde sadece ve sadece Saadet Partili adaylar desteklenecektir" şeklinde açıklamada bulundu.

Saadet Partisi Osmangazi Belediye başkan adayı Gökhan Gerçek, şunları söyledi: "30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala evlerinize ve işyerlerinize gelip ‘Biz Saadet Partisi’nden geliyoruz. Bu seçimlerde Ak Parti adayını destekleyeceğiz’ veya ‘Biz AK partiden geliyoruz. Saadet Partisiyle anlaştık. Saadet Partililerde bu yerel seçimde Ak Parti adayını destekleyecekler’ gibi söylemlerle gelenlere asla itibar etmeyiniz. Korkunun ecele faydası yok ‘Ya ben Osmangazi’yi alacağım, ya Osmangazi beni”
CİHAN

Yorumlar