Saadet Partisi, AK Partili Bafra Belediyesi'ne hesap sordu

Saadet Partisi (SP) Bafra Belediyesi başkan adayı Selçuk Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Saadet Partisi, AK Partili Bafra Belediyesi'ne hesap sordu

Saadet Partisi (SP) Bafra Belediyesi başkan adayı Selçuk Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Çetinkaya beldesindeki kahvehaneleri ve vatandaşları ziyaret eden Yıldırım, yaptığı açıklamada, dibe vurmuş bir Bafra Belediyesi ile karşı karşıya olduklarını söyledi. Yıldırım, "Bunun üstüne bir de basiretsiz bir yönetim anlayışı da eklenince işler içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Bafra Belediyesi'nin SGK ve maliyeye olan toplam borcu yaklaşık 70 milyon lira civarındadır. Hükümetin, maliye ve SGK borçlarına yönelik olarak kapsamlı bir af çalışması olduğu bilindiği halde, belediye hizmet binası yapılması düşünülen ve Bafra’nın en kıymetli yeri durumundaki, eski itfaiye binasının yerinin SGK’ya sadece 3 milyon bedelle, üstelik faiz indirimi karşılığında alelacele devredilmesini sayın başkan nasıl izah edecektir, merak ediyoruz." dedi.

Yapılması gereken şeyin, öteleme yapılarak affın gelmesini beklemek olması gerektiğini ifade eden Yıldırım, "Siz nasıl iktidar partisinin belediyesisiniz. Bu durumu bile lehine çeviremeyecek kadar beceriksiz bir yönetim milletten nasıl oy isteyecektir. İşin ilginç olan bir tarafı da muhalefette olan belediye meclis üyelerinin, bu ve buna benzer konularda takip ve açıklamalar yaparak Bafralının hakkını kollaması beklenirken, hiç kimseden ses çıkmaması, bize, ’körler sağırlar, birbirini ağırlar’ atasözünü hatırlatıyor. Bu belediye meclis üyelerinin tek görevi el kaldırıp indirmekten mi ibarettir? Bafra’da birisinin kral çıplak demesi gerekiyor, evet onu da Saadet Partisi olarak sadece biz söylüyoruz.’’ diye ifade etti.
CİHAN

Yorumlar