Rize'de yılın hemşiresi seçildi

Rize'de, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan hemşire Semra Erşahin, yılın hemşiresi seçildi.    Rize Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,...

Google Haberlere Abone ol
Rize'de yılın hemşiresi seçildi

Rize'de, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan hemşire Semra Erşahin, yılın hemşiresi seçildi.

    Rize Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, hemşirelik mesleğinin gıpta edilecek bir meslek olduğuna dikkat çekerek hastayla daha çok muhatap olan hemşirelerin her türlü eleştirilere muhatap kaldığını ifade etti.

    İyi bir hemşirenin olmadığı yerde hekimliğin anlam ifade etmediğini de belirten Tepe, "İyi ve donanımlı bir hemşirenin olmadığı yerde hekimlik tek başına bir anlam ifade etmez." dedi. Tepe, "Sağlık hizmetinde uzun bir süre bulunup ta bu kadar özverili, tebessüm ve sevgi içinde bir kişi bulmak kolay değil. Bu anlamda ilimizde yılın hemşiresi seçilen Erşahin'i tebrik ediyorum ve uzun yıllar bizlere ve halkımıza hizmet edeceğini düşünüyorum." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar