Rifat Yıldırım: Şehrimiz kendini aşarak ilerliyor

Kayseri Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, ilçede bugüne kadar yapılmayan hizmetler gerçekleştirildiklerini belirterek, "Şehrimiz kendini aşarak ilerliyor.

Google Haberlere Abone ol
Rifat Yıldırım: Şehrimiz kendini aşarak ilerliyor

Kayseri Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, ilçede bugüne kadar yapılmayan hizmetler gerçekleştirildiklerini belirterek, "Şehrimiz kendini aşarak ilerliyor." dedi.

Talas Havacılık Kulübü Başkanı Ali Alpay ve Kemal Dündoğan, Özgür Temiz, Mustafa Yükselen, Ali Rıza Arıkal ile Kutluğ Sınmaz'dan oluşan yönetim kurulu üyeleri, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım'a, hava sporlarına sağlanan katkılardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Şehre hizmet etmenin millete hizmet etmek olduğunu belirten Başkan Yıldırım, "Rabb'im yeni şeyler ortaya getirebilmeyi, bir ufuk açmayı, çizgi oluşturabilmeyi ve o kadar güzellikler nasip etti ki, ne kadar şükretsek az." diye konuştu.

Başkan Yıldırım, yerel yöneticiler olarak hizmet ettikleri şehirlerin geliştiğini görmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, "Şehirlerimizin ve ülkemizin geliştiğini görmek ayrı bir keyif. Bu başarı hepimize ait, hepimizin eline sağlık. Burada model uçak tutkunlarının da yeri ayrı. Bu hizmetlerde zor olan başlamak. Başladıktan sonra emekleme ve koşma sürecidir. Şuandaki süreç koşmaya hazırlık süreci. Başka şehirlerle mukayese ettiğimizde hakikaten bu şehirde yaşamaktan keyif alıyoruz. Şehrimiz hava sporlarında ve diğer konularda kendini aşarak ilerliyor." şeklinde konuştu.

Talas Havacılık Kulübü Başkanı Ali Alpay ise Talas'ta hava sporlarında yapılan altyapıdan övgüyle bahsederek, "Böyle bir tesisleşme Türkiye'nin hiçbir yerinde yok. Çok teşekkür ediyoruz." dedi. Alpay, ziyaretin sonunda Başkan Yıldırım'a çikolata ikramında bulundu. CİHAN

Yorumlar