Reklam tabelasına çıkan 6 yaşındaki çocuk düşerek hayatını kaybetti

Elbistan Küçük Sanayi Sitesi girişinde bulunan reklam tabelalarının üzerine çıkan ve 6 metre yükseklikten yere düşen 6 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Sanayi sitesi girişinde bulunan reklam tabelalarının içinde oyun oynamak için giren...

Google Haberlere Abone ol
Reklam tabelasına çıkan 6 yaşındaki çocuk düşerek hayatını kaybetti

Elbistan Küçük Sanayi Sitesi girişinde bulunan reklam tabelalarının üzerine çıkan ve 6 metre yükseklikten yere düşen 6 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Sanayi sitesi girişinde bulunan reklam tabelalarının içinde oyun oynamak için giren 6 yaşındaki Aslan Böke, yaklaşık 6 metre yükseklikten yere düşerek ağır yaralandı. Yaralı çocuk, önce Elbistan devlet Hastanesi (EDH) Acil Servisine daha sonra ise Kahramanmaraş Necip Fazıl Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre, Orhangazi Mahallesi sanayi sitesi girişindeki reklam tabelalarının açık olan bölümünden içeri girdi. Demir profillere tutunarak yaklaşık 6 metre yüksekliğe çıkan ve karşı tarafa geçen Böke’nin ayağını bastığı zemin koptu. Bir anda boşluğa düşen Böke, demirlere tutunamadı ve asfalt zemine düştü.

Sanayi sitesindeki esnaflar tarafından ilk müdahalesi yapılan Böke, 112 Acil Servis’e ait ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve oradan da Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi.

Ancak yapılan müdahalelere rağmen küçük çocuk kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Aslan Böke’nin vefat haberi ailesi ve tanıyanlar tarafından üzüntüyle karşılandı. CİHAN

Yorumlar