Ramazan bayramı tedbirleri alındı

Amasya İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Ramazan bayramı tatili süresince trafik denetim ve düzenlemelerini yeniden gözden geçirdiklerini ve mevcut tedbirlere ilave olarak ek tedbirler aldıklarını söyledi.Emniyet Müdürü Artunay, hoşgörü...

Google Haberlere Abone ol
Ramazan bayramı tedbirleri alındı

Amasya İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Ramazan bayramı tatili süresince trafik denetim ve düzenlemelerini yeniden gözden geçirdiklerini ve mevcut tedbirlere ilave olarak ek tedbirler aldıklarını söyledi.

Emniyet Müdürü Artunay, hoşgörü ve kardeşlik duygularının üst seviyeye ulaştığı bir Ramazan bayramını daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu içinde olduğunu belirterek, “İl Emniyet Müdürlüğü olarak bayram öncesi ve bayram süresince halkımızın yoğun olarak bulunduğu alışveriş merkezlerinde, cadde ve sokaklarda, pazar yerlerinde, mezarlıklarda, camilerde tüm birimlerimizce bir bütün olarak genel güvenlik ve asayiş yönünden gerekli tedbirleri almış durumdayız.” dedi.

Özellikle bayramda trafiğe çıkacak sürücüleri uyaran Emniyet Müdür Artunay, “Üzücü olaylarla karşılaşılmaması için, aşırı hız, hatalı sollama, yakın takip, şerit ihlali yapmamaları, sürücü ve yolcuların ön ve arka koltuklarda emniyet kemerlerini takmalarını istiyoruz.

Ayrıca sürücüler araçlarının far ayarlarını yaptırarak gündüzleri de farlarını yakmalarını, yorgun ve uykusuz yola devam etmemelerini, aşırı hızdan kaçınmalarını, kesinlikle alkollü araç kullanmamalarını, trafik görevlilerimizin uyarılarına ve trafik işaretlerine uymalarını önemle bekliyoruz.” diye konuştu.

“Arefe ve bayram günlerinde mezarlıklar civarında ve bayram namazı süresince camilerde gerekli güvenlik önlemleri de en üst düzeye çıkarılmıştır” diyen Artunay, “Emniyet personelimiz ilimizin huzur ve asayişini sağlamak için mesai mefhumu gözetmeksizin her zamanki gibi sizlerin yanında olacaktır. Bu çerçevede, suç ve suçlularla mücadele kapsamında, halkımızın günün her saatinde ihbar ve şikayetlerini 155 Polis İmdat hattının yanı sıra 0358.218.01.12, 0358.218.50.05 ve 0505.318.05.00 numaralı telefonlara bildirmelerini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar