Pursaklar’daki camilerde Ramazan temizliği

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in talimatı ile başlatılan cami temizliklerinde sona gelindi. Ekipler, ilçeye bağlı çok sayıda caminin temizliğini yaptı. Belirli aralıklarla bölgedeki camilerin iç ve dış temizliğini yapan ekipler,...

Google Haberlere Abone ol
Pursaklar’daki camilerde Ramazan temizliği

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in talimatı ile başlatılan cami temizliklerinde sona gelindi. Ekipler, ilçeye bağlı çok sayıda caminin temizliğini yaptı.

Belirli aralıklarla bölgedeki camilerin iç ve dış temizliğini yapan ekipler, yoğun mesai harcıyor. Hem camilerin içini hem çevre temizliğini sağlayan ekipler, cami cemaatinin huzur içinde ibadet edebilmeleri için bütün camilerdeki halıları temizledi, cami içlerine güzel kokular sıkarak çevre düzenlemelerini yaptı.

Ramazan ayının heyecanını hissettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “Ramazan ayında hemşehrilerimizin ibadetlerini huzur içinde yapmalarını arzuluyoruz. Tüm İslam âleminin Ramazan-ı Şerifini şimdiden tebrik ediyorum.” dedi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren müdürlük yetkilileri ise şunları kaydetti: “Camilerin iç ve dış temizliğini yaptık. İstiyoruz ki hemşehrilerimiz ibadetlerini huzur içinde yapabilsinler. Daha önce de mezarlıkların bakım ve onarımını tamamladık. Oralardaki kötü görüntü oluşturan otları temizledik. Hemşehrilerimiz hem mezarlıkları rahatlıkla ziyaret edebilecek hem de bütün camilerimizde ibadetlerini huzur içinde yapabilecek.”

CİHAN

Yorumlar