Pursaklar’da kadın dayanışması

Ankara Pursaklar Belediyesi kadın meclis üyelerinin düzenlediği programda birlik, beraberlik vurgusu yapıldı. Pursaklar Belediyesi kadın meclis üyeleri tarafından düzenlenen “Birlik, Beraberlik, Dayanışma, Teşekkür ve Motivasyon” programındaki...

Google Haberlere Abone ol
Pursaklar’da kadın dayanışması

Ankara Pursaklar Belediyesi kadın meclis üyelerinin düzenlediği programda birlik, beraberlik vurgusu yapıldı. Pursaklar Belediyesi kadın meclis üyeleri tarafından düzenlenen “Birlik, Beraberlik, Dayanışma, Teşekkür ve Motivasyon” programındaki kahvaltıda hanımlar bir araya geldi. Programa AK Parti Milletvekili Ülker Güzel, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, kadın kolları üyeleri ve çok sayıda hanım katıldı.

Pursaklar Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisleri’ndeki Asfor Düğün Salonu’nda düzenlenen programda konuşan AK Parti Milletvekili Ülker Güzel, Pursaklar’ın seçimlerde gösterdiği başarıyı hatırlatarak kadın dayanışmasının önemini anlattı. “Milletimizin geleceği sizlerin elindedir” diyen Güzel, çocukları sokaklardan kurtaracak, onları geleceğe hazırlayacak olanların hanımlar olduğuna dikkat çekti. Ülker Güzel, “Pursaklar’da hayata geçirilen Dede Torun Evleri, Nezaket Okulları gibi özgün projelerle geleceğe yürümek gerekiyor. Kültürümün, milli ve manevi değerlerimizin hayat bulduğu Pursaklar’da, kıymetli Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

HANIMLARA TEŞEKKÜR

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin de yaptığı konuşmada, 30 Mart’ta Pursaklar’ın, Altındağ ilçesi ile birlikte en fazla oyu aldığını hatırlatarak, hanımlara teşekkür etti. Başkan Çetin, "Pursaklar en hızlı gelişen ilçelerimizin başında geliyor. Eğer sizler olmasanız bu işler olmaz. Pursaklar’da çok güzel bir tarih yazdık. İmkânsızlıklara rağmen önemli hizmetler gerçekleştirdik. Bizler hiçbir zaman hanımları ikinci plana atmadık. Sizler yuvaların direğisiniz. O yuvaları ayakta tutan sizlersiniz. Bugüne kadar yaptığınız hizmetlerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum." diye konuştu. Çok sayıda hanımın katıldığı dayanışma ve motivasyon programı yaklaşık iki saat sürdü.

CİHAN

Yorumlar