PTT, müdürlük ve şeflik sınavı açacak

Birlik Haber-Sen Erzincan Şube Başkanı Mustafa Sevilir, PTT A.Ş.’nin müdürlük ve şeflik sınavı yapacağını belirterek, Birlik Haber-Sen’in taleplerinden olan görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavının ocak ayından itibaren yapılmaya başlanacağını söy.

Google Haberlere Abone ol
PTT, müdürlük ve şeflik sınavı açacak

Birlik Haber-Sen Erzincan Şube Başkanı Mustafa Sevilir, PTT A.Ş.’nin müdürlük ve şeflik sınavı yapacağını belirterek, Birlik Haber-Sen’in taleplerinden olan görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavının ocak ayından itibaren yapılmaya başlanacağını söyledi.

PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü bünyesindeki 1, 2 ve 3.sınıf merkez müdürlükleri ile münhal bulunan şef pozisyonlarının doldurulması için ocak, ayından itibaren sınav yapılacağını belirten Birlik Haber-Sen Temsilcisi Mustafa Sevilir, “Yapılacak olan sınav 31.08.2013 tarihinde yayımlanan Devlet Personel Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği yönetmeliğine göre PTT A.Ş tarafından hazırlanarak, yayımlanacak yönetmelik doğrultusunda yapılacaktır. Birlik Haber-Sen Genel Merkezi olarak göreve geldiğimiz günden buyana, her zaman PTT’nin çalışanlarının yanında olmaya çalıştık ve personelin haklı taleplerini katıldığımız bütün toplantılarda dile getirdik. Geldiğimiz bu noktada, Kurum İdari Kurul talebimizin gerçekleşmesinden dolayı memnuniyetimizi dile getirip, emeği geçenlere teşekkür ediyor ve sınava girecek olan arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. PTT çalışanları konu ile ilgili ayrıntıları web sitemiz (www.birlikhabersen.org.tr) den ilerleyen zamanlarda takip edebilecekler.” dedi.
CİHAN

Yorumlar