Polisleri karşısında gören küçük kız gözyaşlarına boğuldu

Eyüp’de bir kuyumcuyu soyan kimliği belirsiz silahlı şahıslar, ticari taksiyle olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi. Şahısların kaçtığı ticari taksiyi başka bir yerde durduran polis ekipleri, soyguncuların indiğini ve başka yolcuların...

Google Haberlere Abone ol
Polisleri karşısında gören küçük kız gözyaşlarına boğuldu

Eyüp’de bir kuyumcuyu soyan kimliği belirsiz silahlı şahıslar, ticari taksiyle olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi. Şahısların kaçtığı ticari taksiyi başka bir yerde durduran polis ekipleri, soyguncuların indiğini ve başka yolcuların taksiye bindiğini fark etti. Polis, şüphe üzerine taksi sürücüsü gözaltına alındı. Polisleri karşısında gören taksideki küçük yolcu kız ise olayın şokuyla babasına sarılarak dakikalarca ağladı.

Yeşilpınar Mahallesi Şükran Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuya 10.30 sıralarında gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, silahla tehdit ettikleri işyeri sahibini etkisiz hale getirmeye çalıştı. İşyeri sahibinin direnmesi üzerine yaşanan arbede de şahıslar, 3 bileziği alarak ticari taksiyle olay yerinden kaçtı. Bir süre sonra taksiden inen şahıslar izlerini kaybettirdi. Soyguncuları indirdikten sonra başka yolcular alan taksi sürücüsü bir süre sonra polis ekipleri tarafından başka bir yerde durduruldu. Yapılan aramalarda şahısların indiğini fark eden polis ekipleri, sürücüyü gözaltına aldı. O sırada olaydan habersiz takside bulunan baba kız araçtan indirildi. Bir anda polisleri karşısında görüp şoka giren küçük kız, uzun süre babasına sarılarak gözyaşı döktü. Küçük kızı polis ekipleri ve babası sakinleştirerek bölgeden uzaklaştırdı.

Soygunun gerçekleştiği kuyumcuda inceleme yapan polis ekipleri, kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

CİHAN

Yorumlar