Polisleri aracın altında kalmaktan elektrik direği kurtardı

Kadıköy’de kontrolden çıkan bir otomobil, önce cadde üzerinde park halindeki bir otomobile, ardından da kaldırımdaki elektrik direğine çarparak güçlükle durabildi. O sırada yol kenarındaki bir işyerinde hırsızlık olayına müdahale eden...

Google Haberlere Abone ol
Polisleri aracın altında kalmaktan elektrik direği kurtardı

Kadıköy’de kontrolden çıkan bir otomobil, önce cadde üzerinde park halindeki bir otomobile, ardından da kaldırımdaki elektrik direğine çarparak güçlükle durabildi. O sırada yol kenarındaki bir işyerinde hırsızlık olayına müdahale eden polis ekipleri, otomobilin elektrik direğine çarpıp durmasıyla aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Kaza, saat 02.30 sıralarında, Erenköy Şemsettin Günaltay Caddesi 175 numara önünde meydana geldi. İddiaya göre, Burak Özer yönetimindeki 34 BK 4265 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak önce cadde üzerinde park halindeki 48 M 6517 plakalı otomobile, ardından da kaldırım üzerinde bulunan elektrik direğine çarparak güçlükle durabildi. O sırada kazanın meydana geldiği yerde bir olaya müdahale eden polis ekipleri, aracın elektrik direğine çarparak durması sebebiyle kazadan yara almadan kurtuldu. Çarpmanın etkisiyle otomobilden fırlayan bir tekerlek dükkanın çatısına uçtu. Kazada sürücü Burak Özer ile yanında bulunan Damla Uras yaralandı. Araç içinde sıkışan Damla Uras polis ekiplerinin ihbarı üzerine olay yerine çağırılan itfaiye ekipleri tarafından araç içinden çıkartıldı. Yaralılar ambulanslarla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sırasında polis ekipleriyle birlikte dükkanın önünde bulunan işyeri sahibi Tahsin Karaman, “Bir hırsızlık olayı oldu haber geldi kalkıp geldik sonra memur arkadaşlar geldi. Biz hırsız içerden çaldığı cüzdanı dışarı atmıştır düşüncesiyle sokağa bakalım dedik. Hep beraber şu köşede toplandık memur arkadaşlarla. O sırada araç bayağı bir hızlı geldi. Hızını direk kesti orda, sonra arabaya vurdu. Yani emin olun o direk olmasa bizi de burada biçerdi yani içeri girmişti araba. Havadan ters döndü araba. Lastiği uçtu dükkanın çatısına uçtu. Biz ucuz kurtulduk” diye konuştu.

Kaza sırasında balkonda olduğunu söyleyen Zeliha Topoğlu ise, “Araç çok hızlı geldi ve buraya girdi. Buralara çarpa çarpa geldi duran arabaya vurdu. Ondan sonra elektrik direğine çarptı ve takla attı. içinde iki kişi vardı” dedi. Kazanın ardından itfaiye ekipleri, araçtan fırlayarak dükkanın çatısına düşen tekerleği merdiven yardımıyla indirdi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN

Yorumlar