Polisin yeni araçlarını hayırseverler aldı

Kayseri’de emniyet teşkilatının ihtiyacı olan araçlar hayırseverler tarafından alındı.

Google Haberlere Abone ol
Polisin yeni araçlarını hayırseverler aldı

Kayseri’de emniyet teşkilatının ihtiyacı olan araçlar hayırseverler tarafından alındı. 69 araç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın katıldığı törende Kayseri Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.

    Hayırseverlerce alınarak İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağışlanan 69 aracın anahtar teslim töreni yapıldı. Törene Bakan Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve çok sayıda davetli katıldı.

    Törende konuşan Bakan Yıldız, Emniyet Teşkilatı'nın 169. yılını kutladığını ve tüm personele çalışmalarında başarılar dilediğini söyledi. Kayseri'nin hayırseverlerin devlet ve milletle el ele olduğunu ifade eden Yıldız, doğdukları toprakla ödeşen bu insanların pek çok şehre de örnek olduklarını dile getirdi.

    Vali Orhan Düzgün, yaptığı konuşmada, tüm kurumların güven içinde olması için emniyet faaliyetlerinin sağlıklı şekilde yürümesi gerektiğini söyledi. Düzgün, Kayseri’de hemen hemen her gün bir hayır işinin ya temelini attıklarını yada açılışını yaptıklarını belirterek, hayırseverlere polis teşkilatına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de hedeflerinin emniyete 100 yeni araç kazandırmak olduğunu belirterek "Aslında 100 araç alınacaktı. Galiba seçimlerden dolayı pek üzerine düşemedik. Yine de her türlü yardıma hazırız." dedi.

    Konuşmaların ardından Bakan Yıldız, aralarında kriz yönetim aracı ve 8 Atv'nin de olduğu 69 aracın anahtar teslimini yaptı. CİHAN

Yorumlar