Polisin silahını da çalan hırsızlık çetesi ‘yarasa’ operasyonuyla çökertildi

Antalya polisi tarafından hırsızlık yaptığı iddia edilen suç örgütüne yönelik düzenlenen ‘yarasa’ operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Polisin silahını da çalan hırsızlık çetesi ‘yarasa’ operasyonuyla çökertildi

Antalya polisi tarafından hırsızlık yaptığı iddia edilen suç örgütüne yönelik düzenlenen ‘yarasa’ operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı. Zanlıların, hırsızlık amacıyla girdikleri bir evde polis memurunun eşyalarıyla birlikte beylik tabancasını da çaldıkları tespit edildi.

Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 3 aydır takip ettikleri suç örgütüne yönelik ‘yarasa’ adı verilen operasyon düzenledi. On bir ayrı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda Abdullah Ö. liderliğinde suç örgütü üyesi S.A. (22), M.A. (26) İ.A. (23), Y.Y. (25), Y.Ü. (22), M.A. (20) ve 15 yaşındaki V.K. gözaltına alındı. Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda, 5 LCD televizyon, 1 masaüstü bilgisayar, 6 laptop, 24 cep telefonu, 2’si kuru sıkı 3 tabanca ve ziynet eşyası ele geçirildi. Suç örgütünün 15 ayrı farklı olaya karıştığı tespit edilirken, zanlıların 8 Şubat’ta Kızıltoprak mahallesindeki hırsızlık amacıyla girdikleri bir daireden polis memuruna ait bir silahı da çaldıkları, karıştıkları olaylar arasında ev, işyeri, otomobil ve motosiklet hırsızlığı da bulunduğu belirtildi.

Emniyette sorguları tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edilirken, örgüt lideri olduğu iddia edilen Abdullah Ö’nün daha önce başka bir suçtan tutuklanarak cezaevine konulduğu belirtildi. 18 yaşından küçük olan V.K.’de Çocuk Şubesi Müdürlüğü tarafından adliyeye çıkarıldıktan sonra tutuklandığı öğrenildi. CİHAN

Yorumlar