Polis yılın son akşamı fazla mesai yaptı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde polis yılın son akşamı fazla mesai yaptı. Gece yarısına yakın alkol uygulamasına başlayan emniyet güçleri, yapılan uygulamalarda eksik evrakları bulunan ve alkollü olan sürücülere ceza kesti.

Google Haberlere Abone ol
Polis yılın son akşamı fazla mesai yaptı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde polis yılın son akşamı fazla mesai yaptı. Gece yarısına yakın alkol uygulamasına başlayan emniyet güçleri, yapılan uygulamalarda eksik evrakları bulunan ve alkollü olan sürücülere ceza kesti. İlerleyen saatlerde ise cep telefonu dükkanından çalınan telefon ihbarı üzerine harekete geçen ekipler çevrede araştırmaya başladı. Şehir merkezinde parçalanmış şekilde bulunan telefonların demo olduğu ve çalan kişi ya da kişilerin telefonları parçaladıktan sonra olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi.

Yaklaşık yüz polisin şehrin çeşitli noktalarında yapılan uygulamalar sırasında polisin 'dur' ikazına uymayan sürücü, ekiplerin yaptığı kovalamaca sonunda sahil bandında yakalandı. Erdemir Caddesi üzerinden kaçmaya çalışan sürücü için Devrim Bulvarı ve Sahil bandı üzerinde önlem alındı. Yakalanan sürücünün alkollü olduğu için kaçtığı öğrenilirken, arkadaşının kameralara poz vermesi dikkat çekti.

Alkollü sürücüye cezasının kesilmesinin ardından, sürücüye ait olan 67 UA 190 plakalı araç kamyon garajına çekildi. Uygulamalarda aranan toplam 5 kişi de Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.



CİHAN

Yorumlar