Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıldönümü Adana'da kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169. yıldönümü Adana’da da kutlandı. Valilik bahçesindeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulan törende konuşan Vali Hüseyin Avni Coş, Polis Teşkilatı’nın gücünü hizmetle yükümlü olduğu milletin sevgisi ve desteğinden aldığ.

Google Haberlere Abone ol
Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıldönümü Adana'da kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169. yıldönümü Adana’da da kutlandı. Valilik bahçesindeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulan törende konuşan Vali Hüseyin Avni Coş, Polis Teşkilatı’nın gücünü hizmetle yükümlü olduğu milletin sevgisi ve desteğinden aldığını söyledi.

Güvenlik hizmetlerinin kesintisiz sürdürülmesi gereken çok önemli bir hizmet olduğunu vurgulayan Vali Coş, teşkilatın millete hizmet ederek gönlünde özel bir yer edindiğini ifade etti. Adana Polisinin de teknolojik imkânlardan istifade ederek delilden suçluya gitme konusunda başarılar elde ettiğini vurgulayan Vali Coş, suç ve suçlularla mücadelede her geçen yıl başarının arttığını ifade etti.

Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek de, Türk Polis Teşkilatı’nın toplumun huzur ve düzenini, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlama konusunda hayati bir görev üstlendiğini anlatarak, hedeflerinin huzur ve asayişi kesintisiz sağlamak olduğunu dile getirdi. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı törene Kemal Serhatlı Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Hüseyin Ateş, polisler ile polis adayı öğrenciler katıldı.
CİHAN

Yorumlar