Polis, şafak vakti operasyon yaptı, 13 kişi tutuklandı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından şafak vakti düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, koç boynuzuyla belirlenen evlere giren polisler, her yeri didik didik aradı.

Google Haberlere Abone ol
Polis, şafak vakti operasyon yaptı, 13 kişi tutuklandı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından şafak vakti düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, koç boynuzuyla belirlenen evlere giren polisler, her yeri didik didik aradı. Operasyonda kalorifer peteğinin arasına zulalanmış esrar maddesi ele geçirildi.

    Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Yıldırım ilçesinde uyuşturucu ticareti yapan kişilerin yakalanmasına yönelik yürütülen ve 5 ay süren hazırlık çalışmalarının tamamlanmasıyla operasyon için harekete geçti. Daha önceden belirlenen 15 ayrı adrese eş zamanlı şafak vakti düzenlenen operasyonda 16 kişi gözaltına alındı.

    Koç boynuzu ile kapıları kırarak içeriye giren ekipler, evlerin tüm bölümlerini didik didik aradı. Yatak odaları ve çocuk odalarının da arandığı operasyona narkotik köpeği Alfa da baskına destek verdi. Alfa'nın merdiven boşluğunda kalorifer peteğinin arasına zulalanmış esrar maddesi de polis kamerasına yansıdı.

    Operasyonda gözaltına alınan 16 kişiden 13’ü çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konulurken 1 kişi adli kontrol hükümlerine tabi tutuldu, 2 kişi ise serbest bırakıldı.
CİHAN

Yorumlar