Polis otomobilin çalınan kapısını bir hafta sonra buldu

Aksaray'da polis, bir otomobilden sökülen kapıyı sanayi sitesinde başka bir araca takılırken bularak sahibine iade etti.Geçen hafta Hashas Mahallesi 6617 Sokak Özata Apartmanı önünde meydana gelen ilginç soygunda park halindeki bir aracın sol...

Google Haberlere Abone ol
Polis otomobilin çalınan kapısını bir hafta sonra buldu

Aksaray'da polis, bir otomobilden sökülen kapıyı sanayi sitesinde başka bir araca takılırken bularak sahibine iade etti.

Geçen hafta Hashas Mahallesi 6617 Sokak Özata Apartmanı önünde meydana gelen ilginç soygunda park halindeki bir aracın sol arka kapısı çalınmıştı. Aracın sahibi Necdet Demirel, hırsızlık olayından işe gitmek için evinden çıkıp apartmanın önünde park halindeki 42 H 9304 plakalı otomobiline binerken haberdar olmuştu. Şaşkınlık yaşayan Demirel, durumu polise haber verdi. Aksaray polisi bu ilginç hırsızlığı yapanların peşine düştü. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince yapılan araştırmalar sonucunda, Aksaray Yeni Sanayi Sitesi’nde bulunan A.B.K. isimli işyerinde çalınan kapının başka bir araca takıldığı tespit edildi. Olayla ilgili olarak yakalanan şüpheli A.K. isimli şahıs hakkında adli işlemler başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar