Polis memuru çocuklarının gözü önünde eşini öldürdü

Antalya’da ayrı yaşadığı eşini öldürüp kendi canına da kıyan polis memurunun olaydan saatler önce polis zoruyla evden uzaklaştırıldığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Polis memuru çocuklarının gözü önünde eşini öldürdü

Antalya’da ayrı yaşadığı eşini öldürüp kendi canına da kıyan polis memurunun olaydan saatler önce polis zoruyla evden uzaklaştırıldığı ortaya çıktı. Polis memurunun silahlarına el konulma kararı olduğu iddia edildi.
Olay, Muratpaşa ilçesi Ali Çetinkaya caddesinde meydana geldi. Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Altınova Polis Merkezi'nde görevli polis memuru Ramazan Yılmaz, eşi Ümmühan Yılmaz ile yaşadığı anlaşmazlık üzerine ayrı yaşamaya başladı. Yaşanan tartışmaların ardından Ümmühan Yılmaz, eşi Ramazan Yılmaz için evden uzaklaştırma kararı aldırdı. Bir süre sonra evden uzaklaştırma kararını iptal ettiren Ümmühan Yılmaz ile Ramazan Yılmaz tekrar tartışmaya başladı. Dün son olarak eşinin Ali Çetinkaya’da bulunan evine giden Ramazan Yılmaz'la Ümmühan Yılmaz kavga etti. Ümmühan Yılmaz, eve polis çağırarak eşi Ramazan Yılmaz'ı evden uzaklaştırdı. Bir süre polis gözetiminde tutulan Ramazan Yılmaz eşyalarını alacağını söyleyerek meslektaşlarının yanından ayrıldıktan sonra tekrar eşinin yaşadığı eve gitti. Evde eşiyle tekrar tartışmaya başlayan Ramazan Yılmaz, bu sırada yanında bulunan beylik tabancasıyla 6 yaşındaki kızları T. Yılmaz ile 17 yaşındaki oğlu T. Yılmaz’ın gözleri önünde eşinin boğazına ateş etti. Daha sonra evden çıkarak apartmanın merdiven boşluğunda da kendi başına bir el ateş ederek intihar etti. Silah seslerini duyan komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri, Ramazan Yılmaz'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini, ağır yaralanan Ümmühan Yılmaz da kaldırıldığı Anadolu Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Olayın ardından çiftin cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenazeler yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Aksu ilçesine bağlı Karagöz Mahallesi'ne götürüldü.

Öte yandan, Ramazan Yılmaz’ın silahlarına el konulma kararı alındığı, bugün de silahlara el konulacağı iddia edildi. Ayrıca, olaya şahit olan çocuklarının şokta olduğu belirtildi. CİHAN

Yorumlar