Polis-Gazeteci maçında dostluk kazandı

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169’uncu yıl dönümü münasebetiyle ilde görev yapan polisler ile basın mensupları dostluk maçında biraraya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Polis-Gazeteci maçında dostluk kazandı

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169’uncu yıl dönümü münasebetiyle ilde görev yapan polisler ile basın mensupları dostluk maçında biraraya geldi. Olimpik halı sahasında yapılan karşılaşma 9-9 berabere tamamlandı.

Muş’ta Türk polis teşkilatının kuruluşunun 169’uncu yıl dönümü münasebetiyle şehirde görev yapan polisler ile basın mensupları dostluk maçında karşılaştı. Olimpik halı sahada yapılan dostluk maçı öncesi Vali Vedat Büyükersoy, gazeteci ve emniyet mensuplarına başarılar diledi. Büyükersoy, İl Emniyet Müdürü Faik Aksu ise Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrullah Özbey’e günün anısına çiçek verdi.

Ardından takımların, ilk yarı ve ikinci yarı olmak üzere 60 dakika oynanan dostluk karşılaşması 9-9 beraberlik ile sonuçlandı. Karşılaşmanın son bulmasıyla birlikte İl Emniyet Müdürlüğü’nün organizasyonu ile gazeteci ve emniyet mensuplarına tatlı ikram edildi. Gazetecilere, dostluk maçı için zaman ayırdığı için teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Faik Aksu, en kötü günlerin böyle neşeyle geçmesi dileğinde bulundu.
CİHAN

Yorumlar