Piknikte kaybolan küçük Baran, hastaneye kaldırıldı

Sarıyer’de piknik alanında kaybolan küçük Baran, piknik alanına yaklaşık 2,5 kilometre uzaklıkta sağ olarak bulundu. Çocuklarının sağ olarak bulunduğu haberini alan aile, sevinç gözyaşları döktü. Küçük Baran, ambulansla hastaneye...

Google Haberlere Abone ol
Piknikte kaybolan küçük Baran, hastaneye kaldırıldı

Sarıyer’de piknik alanında kaybolan küçük Baran, piknik alanına yaklaşık 2,5 kilometre uzaklıkta sağ olarak bulundu. Çocuklarının sağ olarak bulunduğu haberini alan aile, sevinç gözyaşları döktü. Küçük Baran, ambulansla hastaneye götürüldü.

Sarıyer’de dün akşam saatlerinde ailesiyle gittiği piknik alanında kaybolan Baran Çelik (4,5), yaklaşık 14 saat süren arama çalışmaları sonucu sabah 08.30 sıralarında sağ olarak bulundu. Küçük Baran’ın piknik alanına yaklaşık 2,5 kilometre uzaklıkta yamaçta uyur vaziyette bulunduğu öğrenildi. Çocuklarının bulunduğunu öğrenen aile olay yerinde sevinç gözyaşları döktü. Sevinç gözyaşları döken anne, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi.

Küçük Baran, olay yerinde hazır bekletilen ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

CİHAN

Yorumlar