Pembe oda cinayetinde 'tecavüz' yalanı

Sivas'ta ziyarete gittiği hapishanedeki eşi tarafından öldürülen kadının annesi, 'tecavüz' iddialarını yalanladı.

Google Haberlere Abone ol
Pembe oda cinayetinde 'tecavüz' yalanı

Sivas E Tipi Kapalı Cezaevi'nde, mahkum benzeri nedeni ile hususi odada meyve bıçağıyla öldürülen kadının anası Birgül Demir, kızının tecavüze uğradığı iddialarına reaksiyon gösterek, "Tecavüz vakayı yalan. Öyle bir şey yok. Kızımın adını da fena yapmasınlar. Kızım tertemizdi. Metin amcasının oğlunun karısını seviyordu. Karısını almak için onu öldürdü" dedi.

Demir, Kiltepe Mahalesi'nde gazetecilere yaptığı izahatda, hiçbir suçu olmayan kızını katleden damadı Metin A'nın, iftiralar atarak daha az ceza almaya çalıştığını öne sürdü.

''TECAVÜZ OLAYI YALAN, ASIL AMACI''

Kızının, damadının amcasının oğlunun tecavüzüne uğradığı anlamında çıkan haberlerin ve iddiaların yalan olduğunu belirten Demir, "Tecavüz vakayı yalan. Öyle bir şey yok. Kızımın adını da fena yapmasınlar. Kızım tertemizdi. Metin, amcasının oğlunun karısını seviyordu. Karısını almak için onu öldürdü. Şimdi de suçu kızımın üzerine atıyor" diye konuştu.

''İFTİRA ATIYOR''

Anne Demir, Metin A'nın kızı Leyla'ya iftira atarak, kurtulmaya çalıştığını iddia ederek, "Kızımı katletti. Öldürdü. İftira atıyor ki az ceza alsın. Yeter annelerin yüreği yanmasın. Adalet istiyorum, davacıyım. Hiçbir süre vazgeçmem" dedi.

MERDİVEN TEMİZLEYİP METİN'E PARA GÖNDERİYORDU

Kızının, kocasının her süre beraberinde olduğunu söyleyen Demir, "Kızım eşine nakit gönderiyordu. Üst kafa alıp götürüyordu. Yedi yıldır kızım ona bakıyor. Hiç bir süre mağdur bırakmadı. Kızım merdiven temizliyor Metin'e nakit gönderiyordu. Onu içeride besliyordu" ifadesini kullandı.

Kızının, kocası cezaevine girdikten sonra iki çocuğunun daha dünyaya geldiğini belirten anne Demir, "Metin, amcasının oğlunu öldürürken bir adet kızı vardı. Eğer kızımın suçu varsa kızım fena yoldaysa sebep iki çocuk daha yaptı? Kızıma iftira atıyorlar. Bunu kabul etmiyorum, adalet istiyorum. Onun asılmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

Sivas E Tipi Kapalı Cezaevi'nde hükümlü Metin A, ziyaretine gelen benzeri Leyla A'yı hususi odada meyve bıçağıyla boğazını keserek öldürmüştü. Amcasının oğlunu öldürmekten 16 yıla hapse mahkum bulunan Metin A, amcasının oğlunu da eşine tecavüz ettiğini iddiasıyla öldürdüğünü iddia etmişti.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar