Pehlivan: Makam arabasına binmeyeceğim

Ardahan MHP İl Başkanı ve belediye başkan adayı Levent Pehlivan, "Bizi bu göreve layık görürseniz, makam arabasına binmeyeceğim.

Google Haberlere Abone ol
Pehlivan: Makam arabasına binmeyeceğim

Ardahan MHP İl Başkanı ve belediye başkan adayı Levent Pehlivan, "Bizi bu göreve layık görürseniz, makam arabasına binmeyeceğim. Özel korumamız da olmayacak şoförümüz de." dedi.

Belediye şatosunda değil, kendi evinde kalacağını belirten Pehlivan, asgari ücretle geçinenlerden su parası almayacaklarını ifade etti. Levent Pehlivan, "Çöp ihalesini yabancı birilerine vermeyeceğim, Ardahanlıya vereceğim. Yol, kaldırım onarım işlerini de yabancı birilerine vermeyeceğim. Ardahanlıya vereceğiz. Belediye düğün salonu, mezarlıklarımızı bizlere yakışır şekilde düzenleyeceğiz. Belediye çocuk kreşi, kapalı oto park, belediye hamamı, modern otogar, taksi durakları gibi acil ihtiyaçlı hizmetleri birlikte başaracağız. Açık çağrı yapıyorum buradan tüm partilere. Bir halk arenası kuralım, burada tüm siyasi partiler vaatlerini anlatsınlar, vatandaş da şahit olsun.'' şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar