Patlamada atlayan hamile kadın taburcu oldu

Zeytinburnu’nda meydana gelen patlama sırasında birinci kattan atlayarak yaşama tutunan 8 aylık hamile Ayşe Akıllı, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Akıllı’nın doktoru, anne ve bebekte herhangi bir sorununun olmadığını söyledi.Beştelsiz...

Google Haberlere Abone ol
Patlamada atlayan hamile kadın taburcu oldu

Zeytinburnu’nda meydana gelen patlama sırasında birinci kattan atlayarak yaşama tutunan 8 aylık hamile Ayşe Akıllı, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Akıllı’nın doktoru, anne ve bebekte herhangi bir sorununun olmadığını söyledi.

Beştelsiz Mahallesi Mihhatpaşa Tramvay Durağı yanında bir ambalaj imalathanesinde dün meydana gelen patlamada 3 kişi ölmüş 8 kişi yaralanmıştı. Patlama sırasında birinci kattan atalayarak hastaneye kaldırılarak müşahede altına alınan hostes Ayşe Akıllı, taburcu oldu. Hamileliğinin son ayında olan Akıllı ve bebeğinde herhangi bir sağlık sorunun olmadığını belirten doktoru, bundan dolayı taburcu edildiğini söyledi.

Hastane çıkışında gazetecilere görüntü vermemek için arka kapıdan çıkmayı tercih eden Akıllı’nın üzerinde şoku atlattığı öğrenildi.

CİHAN

Yorumlar