Panayır ve Altınova Spor Tesisleri yükseliyor

Osmangazi Belediyesi’nin, Altınova ve Panayır mahallelerinde inşa ettiği spor tesisleri, büyük bir hızla yükseliyor.

Google Haberlere Abone ol
Panayır ve Altınova Spor Tesisleri yükseliyor

Osmangazi Belediyesi’nin, Altınova ve Panayır mahallelerinde inşa ettiği spor tesisleri, büyük bir hızla yükseliyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, içerisinde iki futbol sahası, soyunma odaları, yönetim binası, kafeterya, fitnes alanı, yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanlarının bulunduğu tesisleri gezdi.

Tesislerin kısa süre sonra hizmete gereceğini belirten Dündar, şunları söyledi: “Panayır ve Altınova spor tesisleri, yalnızca Osmangazi değil, Bursa için önemli kazanım olacak. Her iki tesisimizde de, amatör liglerde mücadele eden takımlarımızın maçlarını oynayabilecekleri standart ölçülerde birer futbol sahası yer alıyor. Altınova spor tesislerimiz, Altınova ile birlikte, 6 mahallenin faydalanabileceği bir tesis olacak.”

Her mahalleye bir spor tesisi kazandırma hedefi doğrultusunda birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Dündar, "Her mahalleye, gençlerimizin spor yapabileceği modern tesisler inşa ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu yatırımlarla hem mahallelerimizi güzelleştiriyoruz, hem de hemşerilerimize sosyal yaşam alanları kazandırıyoruz. Panayır ve Altınova spor tesislerimiz, tamamlandığında, içerisinde nizami ölçülerde futbol sahası, soyunma odaları, mini halı saha, yürüyüş parkurları fitness aletleri ve kafeteryasıyla güzel bir spor kompleksi olacak. Yürüyüş yoluyla, çocuk oyun alanları ile çevredeki her yaştan vatandaşımızın sporunu yapıp dinlenebileceği bu tesislerden Panayır’ı, en geç 2 ay içerisinde açmayı planlıyoruz." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar