Pamir'in Babası, Çocuğunun Mahallede Olduğunu İddia Etti

Baba Serdar Dikdik, çocuğunu ormanın içlerinde aramaya gerek olmadığını, mahallede bir yerde olabileceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Pamir'in Babası, Çocuğunun Mahallede Olduğunu İddia Etti

Zekeriyaköy'de kaybolan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik'i arama çalışmaları sürüyor. Arama kurtarma ekipleriyle konuşan baba Serdar Dikdik, çocuğunu ormanın içlerinde aramaya gerek olmadığını, mahallede bir yerde olabileceğini söyledi.

Kaybolan küçük Pamir’in babası Serdar Dikdik, arama kurtarma ekipleriyle konuşarak çalışmaların mahalle içerisinde yapılmasını istedi. Çocuğa bakmak için işini bıraktığını ifade eden Dikdik, “ Çocuk hiç yalnız kalmadı. Hep çocuğumuzla beraberiz. Ağlaması yok. Bir şeye ağladığı zaman alkış yapardık susardı. Ağlamayı bilmiyor. Hiçbir rahatsızlığı yok. Fazla orman içine dalmayın. Mahalle içinde arama yapalım. Orman kenarları olabilir ama içine çok dalmayın çıkmaz oradan. Ayağında ayakkabı yok patik var. Ayağı kayar oralara nasıl gider bilmiyorum. Bence buralarda bir yerde. Hava karardı mı saat 7.00’de uyur. Şimdi ayaklanmıştır. Büyük ihtimalle bir evin içine, bahçeye girdi. Evi kapalı olanlar varsa gelin kapıyı açıp içeri seslenin. Çok görüyorum villanın kapısı açık içerisi boş. İçeri girmiş rüzgardan kapısı kapanmıştır. Emlakçılar bir gelin evlerinize bakın. Bahçelerinize bakın. Bu çocuk bu mahallede bir yerde çıkacak. Çok büyük bir olay değil. Gece yattı uyudu buralarda bir yerde çıkacak. Yürürken göreceğiz bir yerde. Çok detaylı aramaya gerek yok. Pamir diye seslenince duyar.” diye konuştu.

Öte yandan, mahalleye kurulan bir masada arama çalışmalarına katılmak isteyen gönüllüler kayıt ediliyor. Arama kurtarma ekipleri, jandarma komando timlerinin yanı sıra sabah saatlerinde bölgeye çevik kuvvet ekipleri de geldi. Arama çalışmaları ara vermeden devam ediyor.

Yorumlar