Palancıoğlu, ev hanımlarına yönelik proje müjdesi

Kayseri Talas Nevin Akyurt Kültür Merkezi’ni ziyaret eden AK Parti Talas Belediye başkan adayı Mustafa Palancıoğlu, Talas el ürünleri satış merkezi projesini anlatarak, "Ev hanımlarımız evlerinden çıkmadan aile bütçesine katkıda bulunabilecekler’’ dedi.

Google Haberlere Abone ol
Palancıoğlu, ev hanımlarına yönelik proje müjdesi

Kayseri Talas Nevin Akyurt Kültür Merkezi’ni ziyaret eden AK Parti Talas Belediye başkan adayı Mustafa Palancıoğlu, Talas el ürünleri satış merkezi projesini anlatarak, "Ev hanımlarımız evlerinden çıkmadan aile bütçesine katkıda bulunabilecekler’’ dedi. .

Seçim çalışmaları kapsamında programdan programa koşan ve gittiği her yerde vatandaşın sevgi gösterileriyle karşılanan AK Parti Talas Belediye başkan adayı Mustafa Palancıoğlu, Talas Nevin Akyurt Kültür Merkezi’ni ziyaret etti. Kültür merkezinde bulunan bayanlara karanfil dağıtan Palancıoğlu, projeleri arasında bulunan Talas El Ürünleri Satış Merkezi’nin ev hanımları ve çalışmak istediği halde istediği şartlarda iş bulma imkanı olmayan bayanlara kendi evlerinde para kazanma ve çalışma olanağı sunacağını söyledi.

Kültür merkezinde yapılan çalışmaları inceleyen ve bilgi alan Palancıoğlu, "Talas için hayata geçireceğimiz projeler arasında bulunan El Ürünleri Satış Merkezi, hem ev hanımları hem de engelli vatandaşlarımızın çıkarları gözetilerek düşünülmüş bir projedir. Açacağımız bu merkezde bayanlarımız el emeği göz nuru ürünlerini bu merkeze getirecekler. Etiketleyeceğimiz bu ürünleri kişilerin kendi isimleriyle internet üzerinden satışa sunacağız ve bu satışı da engelli vatandaşlarımız yapacak. Bu sayede hem engelli kardeşlerimize, hem de ev hanımlarına ev ekonomisine katkıda bulunma imkanı sağlayacağız’’ dedi. CİHAN

Yorumlar