Palancıoğlu, Avşar Türkmenleri Derneği'ni ziyaret etti

Yaklaşan seçimler öncesi yoğun bir programla seçim hazırlıklarını sürdüren AK Parti Talas Belediye başkan adayı Mustafa Palancıoğlu, Talas Avşar Türkmenleri Derneği'ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Zeki Gökdemir ve dernek üyeleriyle fikir alışverişinde.

Google Haberlere Abone ol
Palancıoğlu, Avşar Türkmenleri Derneği'ni ziyaret etti

Yaklaşan seçimler öncesi yoğun bir programla seçim hazırlıklarını sürdüren AK Parti Talas Belediye başkan adayı Mustafa Palancıoğlu, Talas Avşar Türkmenleri Derneği'ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Zeki Gökdemir ve dernek üyeleriyle fikir alışverişinde bulundu.

Talas projelerini anlatan Palancıoğlu, 30 Mart'ta yapılacak seçimlerin önemine dikkat çekerek, "Ülkemiz kritik bir dönemden geçiyor. Yıllar önce ülkemizin başbakanının bir el sallamasıyla ekonomimiz alt üst oluyor, enflasyon canavarı durdurulamıyor, bin bir taahhüt verilerek IMF kapılarında bekleniyordu. Ülkemiz son 12 yılın en parlak dönemini yaşıyor, bizler de el ele vererek bu dönemde Talasımızı ekonomisiyle, turizm potansiyeliyle, tarihi dokusuyla, nüfus kaynaklarını kullanımıyla Türkiye’nin yıldızı parlayan ilçelerden biri haline getirecek işlere, hizmetlere imza atacağız. Gayemiz bize tanınan süre zarfında herkes için hizmet üretmek. Katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla Talasımızı tasarruf eden, üreten, kaynaklarını tam anlamıyla kullanabilen, yedi gün yirmi dört saat yaşayan bir ilçe haline getirecek projeleri hayata geçireceğiz.’’ dedi.
Sıcak ve samimi sohbet sonrası Palancıoğlu, Zeki Gökdemir ve dernek üyeleri birlikte fotoğraf çektirdi.
CİHAN

Yorumlar