Özgan, şehir turu attı

AK Parti Kozan Belediye Başkanı ve adayı Kazım Özgan ve İlçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili pikap üzerinde şehir turu attı.

Google Haberlere Abone ol
Özgan, şehir turu attı

AK Parti Kozan Belediye Başkanı ve adayı Kazım Özgan ve İlçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili pikap üzerinde şehir turu attı. Konvoy eşliğinde 4 saate yakın bir süre ilçenin ana cadde ve mahallerinden geçiş yapan Özgan, Göç yolu üzerinde bulunan seçim bürosunda teşekkür konuşması yaptı.

Başkan Özgan, “Allah hem bu dünyada hem de öbür dünyada sizleri mutlu ve daim eylesin. Çok centilmence bir yarış götürüyoruz ama muhalefet gerçekten hırçınlaşıyorlar ve çıldırıyorlar. Hatta bizim Seçim Koordinasyon Merkezinin önüne bile bayrak asıyorlar. Bu yakışmaz. Biz siyaseti adam gibi yaptık. Başbakanımız ve partimiz de öyle yapıyor. Seçime bir haftamız kaldı. Tempoyu düşürmeyelim. Bugün Kozan’ın her tarafı AK Parti bayrakları ve Başbakanımızın resimleriyle doldu. Kozanlı hemşehrilerime göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza çok güzel bir Kozan bırakmak için hem Kozan hem de hüyükşehirde AK Parti’ye oy verelim.” dedi.

İlçe Başkanı Bilgili ise “Bugün bir destan daha yazdık. Son bir haftamızı iyi değerlendireceğiz. Seçime kadar her gün seçim büromuzda bir araya geleceğiz. Bugün burada konvoyumuza göstermiş olduğunuz ilgi ile Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı o şer odaklarına yedirmeyeceğiz dediniz. Bu coşkumuz 30 Mart’a kadar devam eder ve yine 30 Mart akşamı burada buluşacağız. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyor, konvoyumuza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Başkan Yardımcısı Zehra Özgan da “Sevgili hemşehrilerim sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Zafere birlikte gideceğiz inşallah.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar