Özel Şehzade Mehmet öğrencisi güreşte altın madalya kazandı

Milli Eğitim ile Gençlik ve Spor bakanlıklarının ortaklaşa düzenlediği Türkiye Okullararası 15-16 Yaş Greko-Romen ve Serbest Güreş Grup Müsabakaları’nda, Manisa Özel Şehzade Mehmet Anadolu Lisesi öğrencisi Kerem Kamal, Greko-Romen stil 42 kiloda birinci.

Google Haberlere Abone ol
Özel Şehzade Mehmet öğrencisi güreşte altın madalya kazandı

Milli Eğitim ile Gençlik ve Spor bakanlıklarının ortaklaşa düzenlediği Türkiye Okullararası 15-16 Yaş Greko-Romen ve Serbest Güreş Grup Müsabakaları’nda, Manisa Özel Şehzade Mehmet Anadolu Lisesi öğrencisi Kerem Kamal, Greko-Romen stil 42 kiloda birinci oldu.

Müsabakalar Amasya, Bitlis, Gümüşhane, Karaman ve Manisa illerinde yapıldı. Sıkletlerinde ilk üç sırayı alan güreşçiler, 26-29 Nisan 2014 arasında Balıkesir'de düzenlenecek Türkiye 15-16 Yaş Greko-Romen ve Serbest Güreş Şampiyonası'nda mücadele edecek. Özel Şehzade Mehmet Anadolu Lisesi Müdürü Giray Kara, yaptığı açıklamada, “Manisa'da yapılan grup müsabakalarında altın madalya alan güreşçimi kutluyorum. Ondan Türkiye şampiyonluğu bekliyorum. Öğrencilerimizin bilimde, sanatta ve sporda başarıları artarak devam etmektedir. Güreşin marka okuluyuz. Ata sporumuz güreşe, altyapıda olimpik sporcular yetiştirmek için destek vermeye devam edeceğiz.” dedi. CİHAN

Yorumlar