Özel Şehzade Mehmet öğrencisi 'Enerji Verimliliği' yarışmasında birinci oldu

Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle düzenlenen "Enerji Verimliliği" konulu hikâye yarışmasında, Manisa Özel Şehzade Mehmet Ortaokulu 8.

Google Haberlere Abone ol
Özel Şehzade Mehmet öğrencisi 'Enerji Verimliliği' yarışmasında birinci oldu

Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle düzenlenen "Enerji Verimliliği" konulu hikâye yarışmasında, Manisa Özel Şehzade Mehmet Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Betül Feyza Acan birinci oldu.

Toplumdaki enerji kültürü ve verimlilik bilincinin arttırılmasına yönelik olarak her yıl ocak ayının ikinci haftası, Enerji Verimliliği Haftası olarak kutlanıyor. Bu kapsamda çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu etkinlikler çerçevesinde düzenlenen yarışmada birinci olan Betül Feyza’nın başarısı, okulunda coşkuyla karşılandı. Özel Şehzade Mehmet Ortaokulu Müdürü Fatih Sadi, her yıl bilim, sanat ve spor alanlarında Manisa adına önemli başarılara imza atan okulun, başarılarına bir yenisini daha eklediğini söyledi. Türkiye birincisi Acan’ı kutlayan Müdür Sadi, emeği geçen öğretmen ve velilere de teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar