Özel Merter Anadolu Lisesi Çanakkale programı düzenledi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde faaliyet gösteren Özel Merter Anadolu Lisesi tarafından, Mehmet Akif'i anma ve Çanakkale Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Özel Merter Anadolu Lisesi Çanakkale programı düzenledi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde faaliyet gösteren Özel Merter Anadolu Lisesi tarafından, Mehmet Akif'i anma ve Çanakkale Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi. Türk Dili ve Edebiyatı, Matematik ve Fotoğrafçılık Kulübü'nün etkinliklerine öğrencilerin katılımı yoğun oldu.

Okul Müdürü Ömer Hoşdoğdu, yaptığı açıklamada, "Hafta içerisinde tüm günlere yayılan etkinliklerimiz oldu. İstiklâl Marşı'nı en güzel okuma yarışması ve sınıflar arası pano yarışması yaptık. Fotoğrafçılık Kulübümüz'le beraber Tarih Zümremiz, Çanakkale sergisi açtılar. Aynı zamanda 18 Mart Salı günü öğle yemeğinde öğrencilerimize, şehitlerimizin menüsünden hazırladık. Yaptığımız bu etkinliklerle öğrencilerimizin hem tarih bilinci ve şuuru gelişiyor hem de bu toprakların hangi zor şartlarda kazanıldığını kavrama imkânı buluyorlar. Özellikle pano yarışmamız ve Çanakkale sergimiz, öğrencilerimiz tarafından daha farklı bir şekilde sahiplenildi. Yarışma olduğu için bazı öğrenci ve sınıfları da ayrıca ödüllendirdik. Ben hem katılan öğrencilerimize hem de zümre öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi. CİHAN

Yorumlar