Özel Kazım Cingöz İlköğretim Okulu'nda erken kayıt avantajı

Merve Eğitim Kurumları bünyesinde Konya’nın Seydişehir ilçesinde eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan Özel Kazım Cingöz İlköğretim ve Ortaokulu, yeni kayıt dönemini erken kayıt avantajıyla başlattı31 Mayıs tarihine kadar kayıt yaptıranlara yüzde 5, 01.

Google Haberlere Abone ol
Özel Kazım Cingöz İlköğretim Okulu'nda erken kayıt avantajı

Merve Eğitim Kurumları bünyesinde Konya’nın Seydişehir ilçesinde eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan Özel Kazım Cingöz İlköğretim ve Ortaokulu, yeni kayıt dönemini erken kayıt avantajıyla başlattı

31 Mayıs tarihine kadar kayıt yaptıranlara yüzde 5, 01 Haziran tarihi ile 31 Temmuz tarihleri arasından kayıt yaptıranlara ise yüzde 3 avantajla kayıt yaptıracağına dikkati çeken Özel Kazım Cingöz İlköğretim ve Ortaokulu Müdürü Tacettin Akgül şunları söyledi : “Devam eden öğrenci indirimi yüzde 2, kardeş indirimi yüzde 3 ayrıca 3 kardeş ve üzeri yüzde 5 indirim, kredi kartı ile ödeme yapan velilerimize ise uzun taksit imkânı ile TEOG da 1.olan öğrenciyi ücretsiz alacağız. Aynı sınavda 2. olana yüzde 75, 3. olana yüzde 50, 4. ve 5. olana ise yüzde 25 şeklinde indirim uygulanacak. Ayrıca kayıt yaptıran her öğrenciye okul çantası hediye edilecekr. 1 Nisan - 31 Mayıs tarihleri arasında kayıt yaptıran her 30 öğrencide bir çekiliş yapılacak ve bir tablet pc, bir bisiklet, bir oyuncak helikopter, üç forma ve dört top çekilişle verilecek."

Okulda sundukları eğitim imkânlarına da dikkat çeken Müdür Akgül, “Donanımlı fen ve bilgisayar laboratuvarları, ulusal ve uluslararası bilişim, matematik, fen ve İngilizce olimpiyatlarına hazırlık, teknoloji tasarım, resim ve müzik sınıfları, birebir öğrenci takibi, hafta içi ve hafta sonu etütleri, hafta sonu İngilizce kursu ve kış ve yaz okuluyla hızlandırma etütleri gibi eğitim imkânlarının yanı sıra sosyal imkânlar bazında ise; şiir, resim ve maket yarışmaları, drama ve tiyatro gösterileri, resim sergileri, bahar şenlikleri, her öğrenciye hitap eden sosyal kulüpler, öğretmenler tarafından ev ziyaretleri ile evde öğrenci takibi ve öğrencilerin çeşitli sportif faaliyetler yapacağı oyun alanları gibi maddelerle özetlenebilir.” şeklinde ifade etti.
CİHAN

Yorumlar