Özel Irmak Kolej'inde C Vitamini Şenliği

Ardahan Özel Irmak İlkokulu'nda öğrencilere meyveleri sevdirme ve meyve suyu tüketimini artırma adına C Vitamini Şenliği düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Özel Irmak Kolej'inde C Vitamini Şenliği

Ardahan Özel Irmak İlkokulu'nda öğrencilere meyveleri sevdirme ve meyve suyu tüketimini artırma adına C Vitamini Şenliği düzenlendi. Anasınıfı öğrencilerinin katıldığı etkinlikte öğrenciler hem meyve sıkmayı öğrendiler hem de meyve suyu içmenin tadına vardılar.

Anasınıfı öğretmeni Safiye Nur Berk, amaçlarının meyve suyu tüketimi alışkanlığını çocuklara kazandırmak olduğunu belirterek,"Vücud gelişme evresinde olduğu için vitamine ihtiyaç duyuyor. Sağlıklı bireyler yetiştirmek için bizde Irmak Koleji olarak bu tür etkinliklere devam edeceğiz. Çocuklar arasında tereddüt eden, evde içmeyi reddedenler bile var. Ancak bu etkinlik sayesinde rahat rahat içtiklerini gördüm. Bu da bizi ayrıca çok sevindirdi. Onların iyiliği ve sağlıklı yetişmeleri bizim için her şeyden önemlidir. Bizler Irmak Koleji olarak ailemiz dediğimiz öğrencilerimiz için bu tür etkinliklere devam edeceğiz. Yola çıkarken eğitim-öğretim hayatına başlarken söylediğimiz bir sloganımız var; ''Her şey sevgiyle başlar'' Bunu hem hayat felsefemiz hemde eğitim felsefemiz haline getirdik. Öğrencilerimize de bu nazarla baktık hep. Bu slogana dayanarak her şey öğrencilerimiz için diyorum. Faaliyetlerimiz yıl boyu tüm hızıyla devam edecektir.'' şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar