Özel Irmak Koleji, Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi üyelerini ağırladı

Özel Irmak İlkokulu kurumsal tanıtım organizasyonları kapsamında Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci ve beraberindeki meclis üyelerini akşam yemeğinde buluşturdu.

Google Haberlere Abone ol
Özel Irmak Koleji, Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi üyelerini ağırladı

Özel Irmak İlkokulu kurumsal tanıtım organizasyonları kapsamında Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci ve beraberindeki meclis üyelerini akşam yemeğinde buluşturdu. Sıcak bir ortamda geçen yemekte misafirlerle birlikte okul binası gezildi ve Okul Müdürü Murat Çolak tarafından yapılan eğitim öğretim çalışmaları, eğitim anlayışları, etüt çalışmaları ile sosyal okul olma yolundaki aktiviteleri anlatıldı. Duydukları karşısında hayranlıklarını ifade eden misafirler bu kurumun eğitim sorunu yaşayan Ardahan’a çok büyük katkılar sunacağına inandıklarını kaydetti.

    Daha sonra okul misafirhanesinde ağırlanan davetlilere okul etkinliklerinin yer aldığı video izletildi. Günlük 8 saat ders, cumartesi günleri etüt imkanı, ana sınıfından itibaren İngilizce eğitimi, veli ziyaretleri, seminerler, aktiviteler gibi konularla ilgili bilgi alan davetliler, “Gördük ki eğitim çok boyutlu bir iştir. Irmak Koleji de bu boyutların tamamını öğrencilerine sunmaktadır.” dedi.

    Program sonunda Irmak Koleji'nin burada olmasından memnuniyet duyduklarını ifade eden Ticaret Odası Başkanı Çetin Demirci, ”İlimizde yatırım yaptığınız için okul açtığınız için teşekkür ediyoruz, başarılar diliyoruz ve her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar