Özel Düzce Fatih İlkokulu’nda yaz okulu coşkusu

Özel Düzce Fatih İlkokulu tarafından bu yıl birincisi düzenlenen ve yoğun katılımın yaşandığı yaz okulu, sertifika töreni ile bitirildi. 16 Haziran-11 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen yaz okuluna katılan öğrencilerle değerler eğitimi...

Google Haberlere Abone ol
Özel Düzce Fatih İlkokulu’nda yaz okulu coşkusu

Özel Düzce Fatih İlkokulu tarafından bu yıl birincisi düzenlenen ve yoğun katılımın yaşandığı yaz okulu, sertifika töreni ile bitirildi.

16 Haziran-11 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen yaz okuluna katılan öğrencilerle değerler eğitimi zengin içerikli sosyal ve kültürel etkinlikler, kitap okuma çalışmaları drama ve tiyatro, piknikler, halı saha maçları, sinema saatleri, eğlenceli yarışmalar, hayata hazırlık çalışmaları kapsamında kız öğrencilere yönelik hamur işi çalışmaları, buz pateni, bowling, hobi saatleri gibi onlarca renkli ve zevkli etkinliklerden oluşan bir yaz okulu programı gerçekleştirildi.

Okul Müdürü Gürbüz Atmaca, "1. gerçekleştirdiğimiz yaz okulu ile öğrencilerimize kazandırmayı planladığımız değerler eğitimi çok renkli etkinliklerle birleştirerek sunmaya çalıştık. Hedeflenen öğrenci katılımından yaklaşık 3 katı fazlasının gerçekleşmesi bu etkinliğe olan ihtiyacı ve kurumumuza olan teveccüh göstermesi itibari ile çok önemliydi. Çocuklarımızın bir ay boyunca hiçbir yoğunluk göstermeden her etkinliğe büyük coşkuyla katılmaları velileri olduğu kadar bizleri de son derece mutlu etti. Bu vesile ile yaz okulumuza katılan tüm veli ve öğrencilerimize teşekkür eder, her öğrencimizle ciddi bir özveri ile ilgilenen tüm çalışanlarımıza canı gönülden kutlarız." dedi.

CİHAN

Yorumlar