Özel Düzce Fatih İlkokulu öğrencileri İngilizce hünerlerini sergiledi

Özel Düzce Fatih İlkokulu öğrencileri, yıl sonu etkinlikleri kapsamında düzenledikleri “İngilizce Gecesi” ile velilerine, İngilizce seviyelerini gösterme imkânı buldular. Okulun 2.,3. ve 4. sınıf öğrencilerinin İngilizce Zümresi koordinesinde...

Google Haberlere Abone ol
Özel Düzce Fatih İlkokulu öğrencileri İngilizce hünerlerini sergiledi

Özel Düzce Fatih İlkokulu öğrencileri, yıl sonu etkinlikleri kapsamında düzenledikleri “İngilizce Gecesi” ile velilerine, İngilizce seviyelerini gösterme imkânı buldular.

Okulun 2.,3. ve 4. sınıf öğrencilerinin İngilizce Zümresi koordinesinde düzenlediği ve velilerin yoğun katılımının gerçekleştiği gecede, öğrencilerin birbirinden güzel şarkı, drama, dans, koreografi ve ilahi gösteri ve dinletileri büyük beğeni topladı. Müdür Yardımcısı Bayram Özyavuz, okulda anasınıfından başlayan ve her sınıf seviyesinde önemle takip edilen bir dil eğitimi yapıldığını ifade etti. Özyavuz, şöyle dedi:

"Bu gecede öğrencilerimiz, yıl içerisinde elde ettikleri İngilizce’ye ait kazanımların küçük bir bölümünü kıymetli velileriyle paylaşma imkânı buldular. Özel Düzce Fatih İlkokulu olarak dil eğitiminin en üst seviyede gerçekleştirilmesini sağlarken, bir kültür erozyonuna meydan verilmemesini de çok ama çok önemsiyoruz. Bu gecede öğrencilerimiz birbirinden güzel ve ciddi emek gerektiren şarkı, şiir ve eğlenceli gösterilerinde bu hususu da ön plana çıkardılar. Emeği geçen, başta İngilizce Zümremize, tüm öğretmenlerimize, çok başarılı bir performans sergileyen sevgili öğrencilerimize ve bu gecede her zaman olduğu gibi bizleri yalnız bırakmayan çok kıymetli velilerimize tebrik ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

CİHAN

Yorumlar